پروپوزال-خنک-کاری-هوای-ورودی-به-توربین-گازی-با-استفاده-از-چیلر-جذبی-و-تحلیل-اگزرژی-و-اقتصادی-آن
پروپوزال خنک کاری هوای ورودی به توربین گازی با استفاده از چیلر جذبی و تحلیل اگزرژی و اقتصادی آن
فرمت فایل دانلودی: .doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 10
حجم فایل: 309 کیلوبایت
قیمت: 8900 تومان

توضیحات:
پروپوزال آماده تحقیق کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک با عنوان خنک کاری هوای ورودی به توربین گازی با استفاده از چیلر جذبی و تحلیل اگزرژی و اقتصادی آن، در قالب فایل word و در حجم 10 صفحه.

بیان مسئله:
با توجه به اینکه سیکل اصلی توربین گاز راندمان بسیار کمی دارد بنابراین از روش های متفاوتی برای اصلاح راندمان سیکل استفاده می شود. به طور کلی راندمان سیکل به متغیرهایی مانند نسبت فشار، بازده توربین، دمای ورودی به توربین، دمای ورودی به کمپرسور، بازده کمپرسور و مصرف ویژه سوخت بستگی دارد. با استفاده از روش هایی مانند گرم کن مجدد، خنک کاری میانی، تزریق بخار به محفظه احتراق، بازیاب حرارتی و یا سیکل ترکیبی می توان توان و راندمان توربین های گازی را افزایش داد.
اما روش های مذکور، نیاز به تغییرات اولیه در سیکل ساده توربین گاز دارند که این تغییرات توسط شرکت سازنده و در مراحل طراحی صورت می گیرد .لذا از این روش ها در مورد توربین های در حال بهره برداری نمی توان استفاده کرد.
همچنین با توجه به اینکه سیال عامل در توربین های گازی معمولاٌ هوا می باشد، لذا شرایط عملکرد سیکل توربین گاز وابستگی شدیدی به دمای هوای ورودی دارد. پس عوامل اصلی محدود کننده درجه حرارت و نسبت فشار می باشد.حساسيت به شرايط محيطي به خصوص دماي هواي ورودي به كمپرسور از معايب عمده نوربين هاي گازي مي باشد.توان نامي توربين گازي در شرايط محيط استاندارد تعيين مي شود كه اين شرايط عبارت است از دماي ċ 15 و رطوبت نسبي 60 درصد و ارتفاع سطح دريا مي باشد. افزايش هر ċ1.8 دماي ورودي منجر به كاهش 3 تا 5 درصدي توان خروجي مي گردد. همچنين افزايش هر 300 متر ارتفاع از سطح دريا نيز منجر به كاهش 3 تا 5 درصدي توان خروجي مي گردد. از آنجایی که کارايي توربين گازي به ميزان بسيار زيادي تحت تاثير دماي هواي ورودي كمپرسور مي باشد چرا كه تغيير اين دما باعث تغيير چگالي هوا و در نتيجه تغيير دبي جرمي آن مي شود در فصول گرم سال كه دماي هوا افزايش مي يابد تقاضا براي انرژي الكتريكي نيز افزايش مي يابد و به طور معكوس ظرفيت توربين هاي گاز كاهش پيدا مي كند كه ممكن است اين كاهش تا حدود 20 درصد كمتر از توان خروجي آن در يك روز زمستاني باشد. بنابراین تنها راه موجود براي افزايش توان توربين هاي گازي در حال بهره برداري خنك كردن هواي ورودي به كمپرسور مي باشد که در تحقیق نحوه خنک کاری و پارامترهای موثر برای افزایش توان توربین مورد بررسی قرار می گیرند.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


پارسی2 مي ,توربین ,توان ,سیکل ,استفاده ,ورودی ,ورودی به ,خنک کاری ,با استفاده ,استفاده از ,مي باشدمنبع

تحقیق سازمانهای شبکه ای

مقاله ترجمه شده الگوی تصمیم گیری چند معیاره برای اولویت دادن به فعالیت های پروژه

پاورپوینت هوش مصنوعی

پاورپوینت اقتصاد دانش محور

تحقیق ارزیابی عملکرد به روش ترکیبی AHP،BSC و TOPSIS (فایل word)

فایل پاورپوینت گزارش کارآموزی شیمی کاربردی، در شرکت آب و فاضلاب

پاورپوینت جامع مدیریت کیفیت فراگیر (TQM)

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید و فروش لوازم یدکی بابکت شراره رشته کاراته مقالات آرایشی و بهداشتی طراحان برتر اخبار جهان خرید اینترنتی بلیتز پکیج های بی نظیر حرف آخر آپشن خودرو | گندم کار دیجی کنکور